Rondvaartboten Amsterdam

Bekijk onze unieke vloot voor de mogelijkheden van een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Voor de genieters!

paseos-en-barco-amsterdam

Rondvaartboten Amsterdam - Onze vloot

Rederij Kooij heeft een unieke vloot. Bijna alle schepen zijn namelijk historische rondvaartboten. Daarnaast vindt Rederij Kooij het belangrijk dat de boten in originele staat blijven en worden onderhouden. Mooie voorbeelden daarvan zijn de Albert (1922) en de Prinses Irene (1936). Deze schepen zijn na een grondige restauratie weer in ere herstelt. Beide schepen hebben prachtige historische details met elk hun eigen karakter. 

Rederij P. Kooij beschikt over zes verschillende typen rondvaartboten. Bekijk onderstaand onze vloot voor meer informatie en voor een indruk van onze boten. Onze gehele vloot is voorzien van schuifkappen en schuiframen. Vanwege de diversiteit in onze vloot kunt u kiezen voor een volledig open achterdek of, bij slecht weer, een comfortabele (verwarmde) dichte boot. Alle boten zijn tevens voorzien van een toilet.

Een groot deel van de vloot vaart al elektrisch (E). Voor 2025 zullen al onze schepen elektrisch varen. 

paseos en barco amsterdam

Rondvaartboten Amsterdam - De meest historische boten

De Albert (E) & Prinses Irene (E)

De Albert en De Prinses Irene zijn de meest historische rondvaartboten van onze vloot. De Prinses Irene (1936) heeft een losse tafels en stoelen opstelling en biedt plaats voor maximaal 30 personen. Comfortabele rieten stoelen en Perzische tapijten dragen ook van binnen bij aan de historische uitstraling. De Irene is uitermate geschikt voor kleine gezelschappen met of zonder catering. De Albert (1922) heeft een traditionele rondvaart opstelling. Dat wil zeggen dat alle banken vooruit gericht staan. De Albert biedt plaats voor maximaal 40 personen en is uitermate geschikt voor pendeldiensten.

 Paseo en barco por Ámsterdam – John F. Kennedy

President John F. Kennedy, de enige in zijn soort in Amsterdam

De President John F. Kennedy is een zeer speciale rondvaartboot en de enige in zijn soort in Amsterdam. De John F. Kennedy heeft een open achterdek welke plaats biedt aan maximaal 25 personen. Binnen is deze boot uitgerust met een bar en losse tafels en stoelen en biedt deze plaats voor maximaal 30 personen. De John F. Kennedy is uitermate geschikt voor groepen met of zonder catering en bijvoorbeeld huwelijken.

Paseo en barco por Ámsterdam - Koningin Juliana

Candlelight Rondvaartboten Amsterdam

Koningin Juliana & Albert Pieter

De Koningin Juliana en de Albert Pieter zijn luxe speciaal door Rederij Kooij ontworpen rondvaartboten. Deze twee boten hebben een losse tafel en stoelen opstelling. Bij mooi weer kan het achterste gedeelte van het dak worden opengeschoven. Deze rondvaartboten zijn uitermate geschikt voor rondvaarten met catering. Aan boord kan er een buffet gecreëerd worden voor uw catering. De losse tafels en stoelen zorgen voor een informele sfeer aan boord. De Koningin Juliana en de Albert Pieter bieden plaats voor maximaal 55 personen. Inclusief catering bieden deze twee boten plaats voor maximaal 45 personen.

Paseo en barco por Ámsterdam - Prinses Beatrix

Candlelight Rondvaartboten Amsterdam

Prinses Beatrix (E), Prins Bernhard & Frederik Albert Pieter (E)

De Prinses Beatrix, de Prins Bernhard en de Frederik Albert Pieter zijn luxe speciaal door Rederij Kooij ontworpen rondvaartboten. In tegenstelling tot de Koningin Juliana en de Albert Pieter hebben deze drie boten een vaste tafel en banken opstelling. Bij mooi weer kan het achterste gedeelte van het dak worden opengeschoven. Deze rondvaartboten zijn uitermate geschikt voor rondvaarten met catering zoals bijvoorbeeld een uitgeserveerd diner. Aan boord kan er een buffet gecreëerd worden voor uw catering. De rondvaartboten bieden plaats voor maximaal 65 personen. Inclusief catering bieden deze drie boten plaats voor maximaal 50 personen.

Paseo en barco por Ámsterdam -Prins Johan Friso

Rondvaartboten Amsterdam - klassieke rondvaartboten

Prins Johan Friso, Prins Constantijn (E) en de Pieter
De Prins Johan Friso, Prins Constantijn en de Pieter zijn klassieke algemene rondvaartboten. Deze boten hebben een rondvaart opstelling. Dat wil zeggen dat alle banken vooruit gericht staan. Dit type rondvaartboot biedt plaats voor maximaal 90 personen en is uitermate geschikt voor pendeldiensten en het vervoeren van grote groepen.

Paseo en barco por Ámsterdam - general

Rondvaartboten Amsterdam - algemene rondvaartboten

Prinses Christina, Koning Willem-Alexander, Prinses Caterina-Amalia, Koningin Maxima, Prinses Margriet, Koningin Fabiola (E), Frederik Albert Pieter, Frans Hals (E) en Jan Steen.

Dit grote type rondvaartboot heeft een vaste banken- en tafelopstelling met 16 tafels. Dit type rondvaartboten biedt plaats voor maximaal 80 personen en is uitermate geschikt voor pendeldiensten en het vervoeren van grote groepen. Eventueel is er de mogelijkheid een buffet te creëren in deze boten. Met catering biedt dit type rondvaartboot plaats voor maximaal 70 personen.Rederij Kooij is helaas gesloten tot nader order.

De directie heeft dit besluit genomen vanwege het coronavirus COVID-19.

Onze excuses voor het ongemak. Wij wensen u en uw dierbaren veel gezondheid toe.

Voor meer informatie kunt u bellen op telefoonnummer 020-6233810

Sluit dit bericht

 

 

Unfortunately Rederij Kooij is closed until further notice

Management decided this due the coronavirus COVID-19.

We apologize for the inconvenience.

For more information you can call us on + 31206233810

Close message