Een privé boot huren in Amsterdam

Met uw eigen gezelschap genieten van een rondvaart door de Amsterdamse grachten.

Vraag uw offerte aan

Een privé boot huren in Amsterdam

Met uw eigen gezelschap genieten van een rondvaart door de Amsterdamse grachten, dat is mogelijk bij Rederij P. Kooij.

U kunt een boot huren voor het vieren van uw verjaardag, bruiloft, jubileum in uw huwelijk of gewoon omdat het een geweldige ervaring is. Ook uw zakelijke gasten kunt u mee aan boord nemen voor een rondvaart door de grachten van Amsterdam of een vergadering. Opstappen is vrijwel overal mogelijk in Amsterdam.

Het is helaas niet mogelijk om bagage zoals, koffers, rolkoffertjes en backpacks mee aan boord te nemen of te stallen tijdens de vaart. Tarieven

De prijs voor het huren van een boot bedraagt € 360,00 per uur, tot een maximum van 40 personen. Bent u met meer dan 40 personen dan is de prijs € 9,00 p.p. per uur.

De prijs wordt berekend vanaf vertrek Rokin tot aan retour op het Rokin. Er worden geen extra kosten gerekend voor opstappen vanaf het Leidseplein (Rederij Boekel). 

Voor privé vaarten na 17.00 uur rekenen wij minimaal twee uur aan kosten. Opstappen is vrijwel overal mogelijk in Amsterdam.

Wij leveren onze boten inclusief schipper. Onze tarieven zijn inclusief 9% BTW.Catering

Rederij Kooij werkt samen met TOB Services voor uw borrelvaarten. Het is ook mogelijk om uw eigen catering te verzorgen zonder bijkomende kosten. U kunt terecht op onderstaande pagina's voor meer informatie over een borrel-, lunch- of dinervaart.Contact

U kunt bellen naar 020-6233810, mail naar info@rederijkooij.nl of vul ons offerteformulier in. 

 

 

Huur een Borrelboot

Huur samen met uw gezelschap een historische rondvaartboot en vaar borrelend door de grachten van Amsterdam. 

  • Borrelarrangement al vanaf € 4,50 per persoon
  • Het perfécte familie-uitje of als business-event
  • Toilet en verwarming aan boord
  • Bij mooi weer is het dak open
  • Op- en afstappen overal mogelijk! 
Bitterballen

Gids mee aan boord

Al onze boten zijn voorzien van een computergestuurd audiosysteem. Uitleg over de bezienswaardigheden langs de grachten van Amsterdam geschiedt via luidsprekers in de boot. Wij werken niet met oordopjes of headsets.

Wij geven in 10 verschillende talen uitleg. Deze talen zijn: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Deens, Zweeds, Chinees en Russisch.

Heeft u liever uitleg van een gids aan boord? Wij hebben in ons bestand gecertificeerde gidsen. Wij kunnen u in contact brengen met één van deze gidsen. Prijsafspraken dienen apart met hen gemaakt te worden.

Historische foto van een gids aan boord

De route & onze vloot

Wij hebben onze Rederij P. Kooij route. Heeft u bepaalde delen van Amsterdam waar u ook langs wilt varen laat het ons weten. Wij kunnen onze route, voor zover mogelijk, aanpassen naar uw wensen.

Binnen onze vloot kunt u kiezen voor de boot die het beste bij uw wensen aansluit.

Route Rederij Kooij via Herenracht