Borrelboot huren bij Rederij Kooij

Varen in een Borrelboot door Amsterdam met bitterballen, drankjes en achtergrondmuziek.

Vraag offerte aan

Borrelboot Amsterdam

Borrelboot Rederij P. Kooij

Huur samen met uw gezelschap een mooie historische rondvaartboot en vaar borrelend door de grachten van Amsterdam. 

  • Het perfécte familie-uitje of als business-event 
  • Slechts € 320,- per uur inclusief schipper
  • Toilet en verwarming aan boord
  • Bij mooi weer is het dak open
  • Op- en afstappen overal mogelijk!
  • Borrelen al vanaf € 4,50 per persoon

Catering:

De dranken inclusief glaswerk worden voor u aan boord gezet.Tijdens de rondvaart in de Borrelboot Amsterdam kunt u gezellig borrelen. Er zijn ook mogelijkheden om te lunchen of dineren. 

 

 Klik hier voor meer informatie

 

Catering aan boord

Rederij P. Kooij werkt samen met TOB Services voor uw borrelvaarten. TOB Services zet de dranken inclusief glaswerk voor u aan boord.

Bitterballen

Routeopties

Onze Borrelboot Amsterdam heeft een eigen ‘Rederij Kooij’ route. Maar heeft u bepaalde delen van Amsterdam waar u langs wilt varen? Laat het ons weten! Wij kunnen onze route, voor zover mogelijk, aanpassen naar uw wensen. Daarnaast kunnen wij u overal in Amsterdam ophalen en uiteraard ook weer afzetten. Aanmeren is vrijwel overal mogelijk in Amsterdam.

2 uur durende route

Faciliteiten aan boord

Onze Rondvaartboten

Onze gehele vloot is voorzien van schuifkappen en schuiframen. Vanwege de diversiteit in onze vloot kunt u kiezen voor een volledig open achterdek of, bij slecht weer, een comfortabele (verwarmde) dichte boot. Alle boten zijn tevens voorzien van een toilet. Omdat onze boten historisch zijn hebben ze een  klassieke uitstraling. Bij meer dan 60 personen is het gebruik van twee boten noodzakelijk.

Muziek of gids

Al onze boten zijn voorzien van een computergestuurd audiosysteem. Uitleg over de bezienswaardigheden langs de grachten van Amsterdam geschiedt via speakers in boot. Wij werken niet met oordopjes of headsets. Wij hebben in 10 verschillende talen uitleg. Deze talen zijn Nederlands, Engels, Duits en Frans, Spaans, Italiaans, Deens, Zweeds, Chinees en Russisch. Heeft u liever uitleg van een gids aan boord?Wij hebben in ons bestand gecertificeerde gidsen. Wij kunnen u in contact brengen met één van deze gidsen. Prijsafspraken dienen apart met hen gemaakt te worden.Het is ook mogelijk om zelf muziek af te spelen in met uw telefoon of tablet. 

 

J.F. Kennedy

De President John F. Kennedy is een speciale rondvaartboot en de enige in zijn soort in Amsterdam. De John F. Kennedy heeft een open achterdek. Binnen is deze boot uitgerust met een bar en losse tafels en stoelen. De John F. Kennedy is uitermate geschikt voor groepen met of zonder catering en bijvoorbeeld huwelijken.

Met diner maximaal 25 personen

Bijzonderheden: In het winterseizoen niet beschikbaar.

President Kennedy voor The Grand

Prinses Irene & Gerarda Johanna

De Prinses Irene en de Gerarda Johanna zijn een van de oudste rondvaartboten van onze vloot. De Prinses Irene is gebouwd in 1936 en de Gerarda Johanna in 1922. Ze zijn beide erg geschikt voor een Borrelboot Amsterdam. Ze heeft losse tafels en stoelen. Comfortabele rieten stoelen en Perzische tapijten dragen ook van binnen bij aan de historische uitstraling. Uitermate geschikt voor kleine gezelschappen met of zonder catering. 

Met diner voor maximaal 25 personen

Bijzonderheden: Volledig elektrisch, mooie historische aankleding. Meerdere tafelopstellingen mogelijk. 

Interieur Gerarda Johanna

Prinses Bernhard & Prinses Beatrix

De Prins Bernhard en de Prinses Beatrix zijn luxe rondvaartboten ontworpen door Rederij Kooij. Deze twee boten een vaste tafel en banken opstelling. Bij mooi weer kan het achterste gedeelte van het dak worden opgeschoven. Deze rondvaartboten zijn uitermate geschikt voor rondvaarten met catering zoals bijvoorbeeld een uitgeserveerd diner. Aan boord kan er een buffet gecreëerd worden voor uw catering.

Met diner tot maximaal 60 personen

Bijzonderheden: Chique uitstraling, achterdak kan open. 

Interieur Beatrix

Koningin Juliana & Albert Pieter

De Koningin Juliana en de Albert Pieter zijn luxe rondvaartboten ontworpen door Rederij Kooij. Deze twee boten hebben een losse tafel en stoelen opstelling. Bij mooi weer kan het achterste gedeelte van het dak worden opgeschoven. Deze rondvaartboten zijn uitermate geschikt voor rondvaarten met catering. Aan boord kan er achter in de boot een buffet gecreëerd worden voor catering.

Met diner max. capaciteit 45 personen

Bijzonderheden​: Meerdere tafelopstellingen mogelijk, achterdak kan open en chique uitstraling.

Exterieur Albert Pieter