Onze vloot

Bekijk onze vloot voor de mogelijkheden van een rondvaart.

Onze vloot

Prinses Irene

Prinses Irene, het meest historische bootje van de rederij

Rondvaartboten Amsterdam - Prinses Irene, bijna het meest historische bootje van de rederij
De Prinses Irene is de meest historische rondvaartboot van onze vloot, ze is gebouwd in 1936. De Prinses Irene heeft een losse tafels en stoelen opstelling en biedt plaats voor maximaal 30 personen. Comfortabele rieten stoelen en Perzische tapijten dragen ook van binnen bij aan de historische uitstraling. De Irene is uitermate geschikt voor kleine gezelschappen met of zonder catering.

John F. Kennedy

President John F. Kennedy, de enige in zijn soort in Amsterdam

De President John F. Kennedy is een zeer speciale rondvaartboot en de enige in zijn soort in Amsterdam. De John F. Kennedy heeft een open achterdek welke plaats biedt aan maximaal 25 personen. Binnen is deze boot uitgerust met een bar en losse tafels en stoelen en biedt deze plaats voor maximaal 30 personen. De John F. Kennedy is uitermate geschikt voor groepen met of zonder catering en bijvoorbeeld huwelijken.

Rondvaartboten Amsterdam – Koningin Juliana

Candlelight Rondvaartboten Amsterdam - Koningin Juliana en Albert Pieter

De Koningin Juliana en de Albert Pieter zijn luxe speciaal door Rederij Kooij ontworpen rondvaartboten. Deze twee boten hebben een losse tafel en stoelen opstelling. Bij mooi weer kan het achterste gedeelte van het dak worden opengeschoven. Deze rondvaartboten zijn uitermate geschikt voor rondvaarten met catering. Aan boord kan er een buffet gecreëerd worden voor uw catering. De losse tafels en stoelen zorgen voor een informele sfeer aan boord. De Koningin Juliana en de Albert Pieter bieden plaats voor maximaal 55 personen. Inclusief catering bieden deze twee boten plaats voor maximaal 45 personen.

Prinses Beatrix, Prins Bernhard & Frederik Albert Pieter

Candlelight Rondvaartboten Amsterdam - Prinses Beatrix, Prins Bernhard & Frederik Albert Pieter

De Prinses Beatrix, de Prins Bernhard en de Frederik Albert Pieter zijn luxe speciaal door Rederij Kooij ontworpen rondvaartboten. In tegenstelling tot de Koningin Juliana en de Albert Pieter hebben deze drie boten een vaste tafel en banken opstelling. Bij mooi weer kan het achterste gedeelte van het dak worden opengeschoven. Deze rondvaartboten zijn uitermate geschikt voor rondvaarten met catering zoals bijvoorbeeld een uitgeserveerd diner. Aan boord kan er een buffet gecreëerd worden voor uw catering. De rondvaartboten bieden plaats voor maximaal 65 personen. Inclusief catering bieden deze drie boten plaats voor maximaal 50 personen.

Rondvaartboten Amsterdam – Prins Johan Friso

Rondvaartboten Amsterdam - klassieke rondvaartboten

Prins Johan Friso, Prins Constantijn en de Pieter
De Prins Johan Friso, Prins Constantijn en de Pieter zijn klassieke algemene rondvaartboten. Deze boten hebben een rondvaart opstelling. Dat wil zeggen dat alle banken vooruit gericht staan. Dit type rondvaartboot biedt plaats voor maximaal 90 personen en is uitermate geschikt voor pendeldiensten en het vervoeren van grote groepen.

Rondvaartboten Amsterdam – algemeen

Rondvaartboten Amsterdam - algemene rondvaartboten

Prinses Christina, Koning Willem-Alexander, Prinses Caterina-Amalia, Koningin Maxima, Prinses Margriet, Koningin Fabiola, Frederik Albert Pieter, Frans Hals en Jan Steen.

Dit grote type rondvaartboot heeft een vaste banken- en tafelopstelling met 16 tafels. Dit type rondvaartboten biedt plaats voor maximaal 80 personen en is uitermate geschikt voor pendeldiensten en het vervoeren van grote groepen. Eventueel is er de mogelijkheid een buffet te creëren in deze boten. Met catering biedt dit type rondvaartboot plaats voor maximaal 70 personen.