Borrelboot huren bij Rederij Kooij
Varen in een Borrelboot door Amsterdam met bitterballen, drankjes en achtergrondmuziek.
Vraag offerte aan

Borrelboot Amsterdam

Huur samen met uw gezelschap een mooie historische rondvaartboot en vaar borrelend over de grachten van Amsterdam. Zakelijk varen of privé, vanwege de diversiteit in onze vloot hebben wij voor elk gezelschap en gelegenheid een passende borrelboot. 

Borrelboot Rederij Kooij

 • Vanaf € 280,00 per uur per boot incl. 9% BTW.
 • Al mogelijk vanaf één uur varen. 
 • Schipper inbegrepen

De dranken inclusief glaswerk wordt voor u aan boord gezet. De flesjes water en wijn zetten wij voor u op tafel. De overige dranken worden in een koelbox voorin de boot gezet. 

Voor het volledige menu zie het aanbod van TOB Services

Menu 


A: Prinsengracht 
€ 3,95 per persoon

 • Hollandse milde kaasblokjes
 • Cervelaatworst schijfjes
 • Gezouten pinda's van De Nootzaak Gotjé

Borrelboot


​B: Keizersgracht 
€ 6,50 per persoon

 • Hollandse milde kaasblokjes
 • Gezouten pinda's van De Nootzaak Gotjé
 • Bitterballen van Lodewyck (2 p.p.)

Amsterdam:​


C: Herengracht 
€ 9,00 per persoon

 • Hollandse milde kaasblokjes​
 • Gezounten pinda's van De Nootzaak Gotjé
 • Bitterballen van Lodewyck (2 p.p.)
 • Kaastengels van Topking (2 p.p.)
Borrelboot Amsterdam

Routeopties

Onze Borrelboot Amsterdam heeft een eigen ‘Rederij Kooij’ route. Maar heeft u bepaalde delen van Amsterdam waar u langs wilt varen? Laat het ons weten! Wij kunnen onze route, voor zover mogelijk, aanpassen naar uw wensen. Daarnaast kunnen wij u overal in Amsterdam ophalen en uiteraard ook weer afzetten. Aanmeren is vrijwel overal mogelijk in Amsterdam.

 

 

 

Type rondvaartboot

Onze gehele vloot is voorzien van schuifkappen en schuiframen. Vanwege de diversiteit in onze vloot kunt u kiezen voor een volledig open achterdek of, bij slecht weer, een comfortabele (verwarmde) dichte boot. Alle boten zijn tevens voorzien van een toilet. Onderstaand een overzicht van het type borrelboten. 

Op deze pagina vindt u onze gehele vloot

Muziek of een gids

Tijdens de rondvaart kunt u kiezen voor het afspelen van uw eigen muziek. Uw telefoon of tablet moet wel voorzien zijn van een mini jack ingang. 

Standaard inbegrepen is een audio gidsencomputer. Gedurende de rondvaart krijgt u uitleg over de bezienswaardigheden. Liever een live gids? Geef dit aan in het offerteformulier. 

 

Offerte Borrelboot

:
Maak een keuze
:
 
1 Start 2 Complete
Borrelboot Amsterdam

J.F. Kennedy

De President John F. Kennedy is een speciale rondvaartboot en de enige in zijn soort in Amsterdam. De John F. Kennedy heeft een open achterdek. Binnen is deze boot uitgerust met een bar en losse tafels en stoelen. De John F. Kennedy is uitermate geschikt voor groepen met of zonder catering en bijvoorbeeld huwelijken.

Met diner maximaal 25 personen

Bijzonderheden: In het winterseizoen niet beschikbaar.

privé rondvaartboot amsterdam

Prinses Irene & Albert

De Prinses Irene en de Albert zijn de oudste rondvaartboten van onze vloot. De Prinses Irene is gebouwd in 1936 en de Albert in 1922. De Prinses Irene is erg geschikt voor een Borrelboot Amsterdam. Ze heeft losse tafels en stoelen. Comfortabele rieten stoelen en Perzische tapijten dragen ook van binnen bij aan de historische uitstraling. De Irene is uitermate geschikt voor kleine gezelschappen met of zonder catering. 

Met diner voor maximaal 25 personen

Bijzonderheden: Volledig elektrisch, mooie historische aankleding. Meerdere tafelopstellingen mogelijk. 

Rondvaart Rederij Kooij Amsterdam Light Festival

Prinses Bernhard of Prinses Beatrix

De Prins Bernhard en de Prinses Beatrix zijn luxe rondvaartboten ontworpen door Rederij Kooij. Deze twee boten een vaste tafel en banken opstelling. Bij mooi weer kan het achterste gedeelte van het dak worden opgeschoven. Deze rondvaartboten zijn uitermate geschikt voor rondvaarten met catering zoals bijvoorbeeld een uitgeserveerd diner. Aan boord kan er een buffet gecreëerd worden voor uw catering.

Met diner tot maximaal 60 personen

Bijzonderheden: Chique uitstraling, achterdak kan open. 

Koningin Juliana & Albert Pieter

De Koningin Juliana en de Albert Pieter zijn luxe rondvaartboten ontworpen door Rederij Kooij. Deze twee boten hebben een losse tafel en stoelen opstelling. Bij mooi weer kan het achterste gedeelte van het dak worden opgeschoven. Deze rondvaartboten zijn uitermate geschikt voor rondvaarten met catering. Aan boord kan er achter in de boot een buffet gecreëerd worden voor catering.

Met diner max. capaciteit 45 personen

Bijzonderheden​: Meerdere tafelopstellingen mogelijk, achterdak kan open, chique uitstraling