Ontdek Amsterdam vanaf het water met Rederij P. Kooij

Volwassenen € 13,00 p.p.
Kinderen (4 t/m 12) € 9,00 p.p.

Koop hier uw tickets

De historie van Rederij P. Kooij

‘Een korte historie van een 100% Amsterdams familiebedrijf’

Klik hier voor meer informatie

Welkom

Ontdek Amsterdam vanaf het water, in een rondvaartboot van één van de meest gerenommeerde rederijen. Het familiebedrijf Rederij P. Kooij, dat bijna 100 jaar bestaat, heet u welkom in één van onze rondvaartboten. Wij varen u door de prachtige grachten van Amsterdam om de mooie bezienswaardigheden van onze historische stad te laten zien.

Tickets

Stap 1: Selecteer datum en type rondvaart

Beleef Amsterdam vanaf het water tijdens een 1 uur durende rondvaart. Dagelijks vertrekt er op elk heel en half uur een boot. Tijdens het varen krijgt u uitleg over de bezienswaardigheden via een speakersysteem.
Prijzen
Volwassenen€ 13,00 per persoon
Kinderen (leeftijd 4-12)€ 9,00 per persoon
Baby's (leeftijd 0-3)gratis

De historie van Rederij P. Kooij

‘Een korte historie van een 100% Amsterdams familiebedrijf’

Het begon allemaal met Piet Kooij; een jonge Amsterdamse ondernemer die samen met zijn vader de buffetten pachtte op de veerdiensten die op het Noordzee Kanaal voeren van Amsterdam naar IJmuiden. Water, boten en Amsterdam waren de drie grote liefdes van Piet en hij genoot dan ook van zijn werk.

Rondvaartboten Amsterdam - Onze vloot

Rederij P. Kooij heeft een unieke vloot en beschikt over zes verschillende typen rondvaartboten. Bekijk onze vloot voor meer informatie en voor een indruk van onze boten.

frontale foto